Tips om zo goedkoop mogelijk uit te komen met je telefoonkosten

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe mobiele telefoon heb je verschillende mogelijkheden. Je zou bijvoorbeeld voor een los toestel kunnen kiezen in combinatie met een sim only abonnement of een prepaid simkaart. Mocht je voor een van de nieuwste telefoons kiezen, dan vergt het los aanschaffen hiervan een enorme investering. Kijk bijvoorbeeld eens naar de prijs van een nieuwe iPhone of de nieuwste telefoon van Samsung. De prijzen hiervan liggen vaak ver boven de 500 euro.

In dit artikel geven we je enkele handige tips om zo goedkoop mogelijk uit te komen met je telefoonkosten. Zo houd je geld over voor een etentje buiten de deur, een dagje weg, enzovoorts.

Kies voor een sim only abonnement met je huidige toestel

Je hoeft er na het afbetalen van je huidige toestel vanzelfsprekend niet voor te kiezen om een nieuw toestel te kopen. Immers, een mobiele telefoon gaat normaliter veel langer mee dan de twee jaar waarin je deze aflost. Je kunt er dan ook voor kiezen om je huidige toestel te houden en deze te combineren met een sim only abonnement. Vergelijk het hier, wanneer je de abonnementen van verschillende providers wilt zien.

Refurbished telefoon kopen in combinatie met sim only

Vergelijkbaar met de reeds beschreven mogelijkheid, is de aanschaf van een refurbished telefoon. Onder een refurbished telefoon verstaan we feitelijk een tweedehands smartphone, die is opgeknapt door de verkoper hiervan. Vaak krijg je bij deze telefoons een half jaar tot een jaar garantie, wat bij een tweedehands toestel van een particulier doorgaans niet het geval is. Je kunt een refurbished telefoon combineren met een sim only bundel om zo goedkoop mogelijk uit te zijn. De prijs voor deze toestellen ligt logischerwijs aanzienlijk lager, dan de prijs van een nieuw toestel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *