De impact van Google Ads op mobiele platformen

Internetten doen mensen steeds vaker op hun mobiele telefoon of tablet. Kijk ook eens naar je eigen surfgedrag: via welke device bestel jij bijvoorbeeld kleding? Het kost vaak meer moeite om een laptop of computer op te starten om je kleding te bestellen, dan om even snel op je smartphone te kijken! Niet voor niets zijn steeds meer websites zo aangepast, dat ze goed op mobiele apparaten te bekijken zijn. Een laptop of vaste computer wordt hierdoor steeds minder noodzakelijk voor consumenten. Niet alleen een website moet zijn aangepast op deze trend. Ook de marketingmethodes van bedrijven zouden moeten aansluiten op het toenemende gebruik van mobiele apparaten.

Advertenties richten op mobiele apparaten

Concreet betekent dit, dat bedrijven hun advertenties zouden moeten richten op de gebruikers van mobiele apparaten. Voordat je daadwerkelijk voor het veranderen van je marketingmethode kiest, is het belangrijk om te controleren of dit ook voor jou interessant is. Maak hiervoor gebruik van een tool als Google Analytics. Met deze tool kun je heel nauwkeurig achterhalen wie de bezoekers van je website zijn. Waar komen deze bezoekers vandaan? Welke websites hebben de bezoekers naar jouw website doorgestuurd? Enzovoorts. Nog interessanter is het apparaat waarmee zij je website bezoeken. Is dit een mobiele telefoon, of zijn dit mensen met een laptop?

Google Ads gebruiken voor meer bezoekers

Op basis van de gegevens die Google Analytics je biedt, kun je zoeken naar mogelijkheden om meer bezoekers te trekken. Het gebruik van Google Ads is hierbij een van de opties. Google Ads is een dienst van Google, waarmee je advertentieruimte bovenaan de zoekresultaten kunt kopen. Het kopen hiervan werkt middels een veiling. Degene die hier het meeste voor betaalt, krijgt het recht om zijn advertentie er te plaatsen. Er wordt hierbij onderscheid gemaakt tussen Google Ads voor mobiel en Google Ads voor laptops en vaste computers. De data uit Google Analytics vertelt je of het voor jou interessant is om je te richten op de gebruikers van mobiele apparaten.

Let op: kies hier alleen voor als je zeker weet dat je website klaar is voor bezoekers op telefoons en tablets! Staan de CTA-buttons op de juiste plek? Is de website goed leesbaar op een mobiele telefoon? Enzovoorts. Je wilt de conversie immers optimaliseren!

Optimalisatie van Google Ads voor smartphones

Wanneer je ervoor gekozen hebt om je te gaan richten op mensen met een smartphone of tablet, dien je hier ook de advertenties op aan te passen. Probeer kenbaar te maken dat je weet dat mensen op hun smartphone zitten. Geef bijvoorbeeld aan hoe makkelijk het bestellen van producten op jouw website is, wanneer een bezoeker deze via een smartphone bezoekt. Daarbij is het belangrijk om geen grote lappen tekst te gebruiken, maar de advertentie kort en bondig te houden. Mensen swipen heel eenvoudig naar beneden op hun smartphone, waardoor de kans klein is dat zij een lang stuk tekst zullen lezen. Veel slimmer is een korte, maar krachtige zin.

3 telefoon tips voor mensen op leeftijd

Niet alleen onder jongeren is de mobiele telefoon niet meer weg te denken. Ook steeds meer ouderen kiezen voor het gebruik hiervan! Een vaste telefoon wordt steeds vaker vervangen door een smartphone, die ouderen verschillende voordelen biedt. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om deel te nemen aan de chat van de familie, om een spelletje te spelen, enzovoorts. In dit artikel zetten we drie handige tips op een rijtje voor mensen op leeftijd.

#1: kies voor een prepaid simkaart

Voor ouderen is het afsluiten van een abonnement minder aantrekkelijk dan voor jongeren. Ouderen zijn veel vaker thuis, waar zij de mogelijkheid hebben om een WiFi-netwerk te gebruiken. Daarbij zijn er nog altijd veel ouderen, die voor het gebruik van een vaste lijn kiezen naast hun mobiele telefoon. Met een prepaid simkaart wordt enkel betaald voor de gebruikte belminuten, sms’jes en mobiele data.

#2: een data simkaart kan voordelig zijn

Naast de mogelijkheid om voor een prepaid simkaart te kiezen, kan ook een data sim only simkaart interessant zijn. Deze simkaart komt goed van pas, wanneer je thuis geen WiFi-netwerk hebt. In dit geval zou het erg duur zijn om je prepaid simkaart te gebruiken voor het chatten met een app als Whatsapp of Facebook Messenger. Door voor een data simkaart te kiezen voorkom je hoge kosten! Er zijn handige tools, die je helpen om een geschikte data simkaart te vinden.

#3: vergelijk verschillende mobiele telefoons

Bij de aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon is het verstandig om vooraf een vergelijking te maken tussen modellen. Ouderen hebben vaak steeds meer moeite met het lezen van kleine letters. Door voor een groot scherm te kiezen, ga je een dergelijke situatie tegen! Op ieder toestel is het mogelijk om de lettergrootte aan te passen. Zo worden teksten goed leesbaar op je smartphone.

Drones

Drone besturen met een smartphone

Drones, je hebt er vast wel eens van gehoord. Veel mensen zullen het zien als speelgoed terwijl het in werkelijkheid voor veel doeleinden gebruikt kan worden. Maar wat zijn drones nou eigenlijk, en wat kun je ermee in combinatie met een smartphone?

 

Wat zijn drones?

Een drone is een onbemand luchtvaartuig. Drones zijn er in verschillende soorten en maten. Drones worden gebruikt voor zowel militaire als civiele doeleinden. Ook overheden maken gebruik van drones, meestal met militaire doeleinden. Deze zijn vaak uitgerust met wapensystemen. Deze drones worden bijvoorbeeld gebruikt voor spionage en om vijandige doelwitten uit te schakelen. Drones voor de civiele markt worden door particulieren gebruikt om bijvoorbeeld foto’s/video’s te maken of simpelweg voor vermaak.

 

Drones combineren met een smartphone

Niet elke drone is geschikt om te besturen met een smartphone. Sommige drones worden nog bestuurd met een afstandsbediening of controller. Het is dus belangrijk om goed te bekijken of de drone ook echt met een smartphone bestuurd kan worden. Drones die dit wel kunnen hebben een applicatie ontwikkeld om daar de drone mee aan te sturen. Het is ook belangrijk om te kijken of het besturingssysteem van jouw telefoon deze applicatie ondersteunt. Er zijn applicaties die niet door elk besturingssysteem worden ondersteund, maar als je gebruikt maakt van IOS of Android hoef je je hier niet veel zorgen over te maken.

 

Wat kun je ermee?

Het is erg gemakkelijk om een drone te besturen via een smartphone. Wanneer de drone die je bestuurt een camera heeft, kun je mooie foto’s en video’s maken. De meeste mensen kopen dan ook een drone met camera omdat hier mooie foto’s en videobeelden vanuit de lucht mee te maken zijn. En onthoud: hoe meer propellers, hoe stabieler en wendbaarder de drone. Dus voor scherpere foto’s kies je een drone met meer propellers. Niet elke camera op elke drone kan foto’s én video’s maken, dus let daar wel op.

 

Een drone kopen

Wil jij nou graag zelf een drone kopen? Er zijn nog een aantal kleine dingen waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een drone. Allereerst moet je goed voor jezelf bepalen wat je budget is, er zijn namelijk verschillende prijsklassen. Daarnaast is afstand belangrijk. De meeste drones worden bestuurd door middel van een bluetooth of wifi-verbinding. Aan de reikwijdte van deze verbinding zit een limiet. Kleinere drones vliegen ongeveer 20 tot 100 meter, maar er zijn ook drones die een paar kilometer vliegen. Hoe lang de drone vliegt, hangt van de duur van de accu af. Voor veel modellen zijn er extra accu’s beschikbaar zodat je langer kunt vliegen.

Tips om zo goed mogelijk uit te komen met je telefoonkosten

De smartphone, we staan er mee op en gaan ermee naar bed. Maandelijks spendeert de smartphone gebruikers tientallen euro’s aan abonnementskosten. Hoe mooi zou het zijn om in het vervolg op je mobiele abonnement te besparen? Onderstaand een aantal tips die laten zien hoe jij kan besparen op je telefoonkosten.

Op tijd je abonnement opzeggen
Wees op tijd met het opzeggen van je abonnement! De meeste providers hanteren één maand opzegtermijn. Houd er rekening mee dat je abonnement blijft doorlopen wanneer je het zelf na de afgesproken contractduur niet stopzet en voorkom daarmee dubbele abonnementskosten wanneer je een nieuw abonnement afsluit.

Sim only
Kan je een toestel lenen van iemand lenen of heb je thuis een oude mobiel die het nog prima doet of heb je onlangs een nieuw toestel aangeschaft? Dan zou je voor een sim only abonnement kunnen kiezen, waarbij je maandelijks goedkoper uit zal komen. Met een sim only abonnement ben je alleen kosten kwijt aan een bundel met bel-, sms- en/of internettegoed en betaal je geen kosten aan het toestel zelf, wat je anders wel zou doen. Het voordeel van een sim only is dat je vaak met één maand opzegtermijn kan opzeggen, terwijl je bij een abonnement met toestel vast zit aan een contractduur van één of twee jaar.

Verlengen of een nieuw abonnement afsluiten?
Vaak denken mensen dat ze door het verlengen van hun abonnement maandelijks voordeliger zullen uitkomen. De reden hiervan is dat zij ‘de beste aanbiedingen’ van hun provider thuis toegestuurd krijgen wanneer het einde van het abonnement nadert. Bedenk voor jezelf of het handig is om met hetzelfde abonnement verder te gaan, want grote kans dat er inmiddels voordeligere abonnementen worden aangeboden worden. Internet vergelijken geeft je duidelijk inzicht over welke abonnement het beste bij jou past.

Een nieuw toestel of toch jouw oude smartphone repareren?

Schade aan mobiele telefoons komt steeds vaker voor. Mede door het feit, dat mobiele telefoons steeds minder stevig zijn! Vergelijk een smartphone van nu bijvoorbeeld eens met de modellen van zes of zeven jaar geleden. De verschillen zijn niet alleen op het gebied van prestaties enorm, maar zeker ook op het gebied van degelijkheid. Wanneer je zelf te maken krijgt met schade aan je smartphone, heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je toestel te laten maken door de producent, bij een lokale reparateur of zelf met een reparatiesetje. Ook kun je voor een nieuwe telefoon kiezen!

Telefoon laten repareren bij een reparateur

Wanneer je in Amsterdam of bijvoorbeeld Rotterdam loopt, zal je al snel opmerken dat het aantal telefoonreparateurs bijzonder groot is. Er zijn tal van reparatiewinkels, waar men je telefoon vaak al binnen een dag kan herstellen. Daarbij zijn de kosten van zo’n winkel veel lager, dan wanneer je eenzelfde soort reparatie bij de producent van je toestel uit zou laten voeren. Zeker wanneer het toestel door je eigen schuld beschadigd is geraakt of niet meer binnen de garantietermijn valt, is het inschakelen van een reparateur een verstandige keuze. Het kan je veel geld besparen!

Een nieuwe telefoon aanschaffen bij schade

Naast de mogelijkheid om je bestaande toestel te laten repareren, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een nieuw toestel aan te schaffen. Vergelijk op onze website verschillende telefoons met elkaar, om het meest geschikte model te vinden. Het bestellen van een nieuwe telefoon wordt interessant, op het moment dat je een kapot toestel volledig hebt afbetaald. Loopt je huidige abonnement nog? In dat geval is het raadzaam om het toestel te laten maken. Zo voorkom je dat je maandelijks dubbel voor het gebruik van een toestel betaalt.

Tips om zo goedkoop mogelijk uit te komen met je telefoonkosten

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe mobiele telefoon heb je verschillende mogelijkheden. Je zou bijvoorbeeld voor een los toestel kunnen kiezen in combinatie met een sim only abonnement of een prepaid simkaart. Mocht je voor een van de nieuwste telefoons kiezen, dan vergt het los aanschaffen hiervan een enorme investering. Kijk bijvoorbeeld eens naar de prijs van een nieuwe iPhone of de nieuwste telefoon van Samsung. De prijzen hiervan liggen vaak ver boven de 500 euro.

In dit artikel geven we je enkele handige tips om zo goedkoop mogelijk uit te komen met je telefoonkosten. Zo houd je geld over voor een etentje buiten de deur, een dagje weg, enzovoorts.

Kies voor een sim only abonnement met je huidige toestel

Je hoeft er na het afbetalen van je huidige toestel vanzelfsprekend niet voor te kiezen om een nieuw toestel te kopen. Immers, een mobiele telefoon gaat normaliter veel langer mee dan de twee jaar waarin je deze aflost. Je kunt er dan ook voor kiezen om je huidige toestel te houden en deze te combineren met een sim only abonnement. Vergelijk het hier, wanneer je de abonnementen van verschillende providers wilt zien.

Refurbished telefoon kopen in combinatie met sim only

Vergelijkbaar met de reeds beschreven mogelijkheid, is de aanschaf van een refurbished telefoon. Onder een refurbished telefoon verstaan we feitelijk een tweedehands smartphone, die is opgeknapt door de verkoper hiervan. Vaak krijg je bij deze telefoons een half jaar tot een jaar garantie, wat bij een tweedehands toestel van een particulier doorgaans niet het geval is. Je kunt een refurbished telefoon combineren met een sim only bundel om zo goedkoop mogelijk uit te zijn. De prijs voor deze toestellen ligt logischerwijs aanzienlijk lager, dan de prijs van een nieuw toestel.

Marketing berichten versturen

Ben je toe aan een andere marketingmethode dan e-mail marketing maar wil je graag je kosten laag houden? Stuur dan SMS of social media berichten naar al je klanten, ook al zijn ze in het buitenland! Deze methode wordt nog nauwelijks gebruikt op de Nederlandse markt maar in het buitenland zijn hier erg goede resultaten mee behaaldt. Dus wil je als bedrijf graag dingen anders doen en betere resultaten behalen? Lees dan verder!

Multi-channel berichten

De sms-messaging api laat je gemakkelijk berichten sturen via verschillende kanalen. In deze software zet je de gegevens van de klanten waardoor je berichten verstuurd naar je gehele klantenbestand. Ook is het mogelijk om de klanten te selecteren op geslacht, leeftijdscategorie, locatie of eerdere gekochte artikelen zodat het bericht gepersonaliseerd wordt. Het bericht wordt verstuurd worden via SMS, Telegram, Facebook Messenger en Viber. Af en toe komt het voor dat het bericht niet wordt ontvangen door de klant. De niet-bezorgde berichten worden automatisch omgeleid naar één van de andere kanalen waar de klant actief op is. Op deze manier wordt de kans groter dat de klant het bericht alsnog ontvangt.

Ná het versturen

Nadat de berichten zijn verstuurd, worden alle gesprekken opgeslagen in online logboeken. Dit bestaat niet alleen uit de SMS berichten, maar ook uit de berichten van de eerder genoemde social media kanalen. Hierdoor heb je een goed overzicht van wat er naar de klant is verstuurd en wat de klant hierop reageert.

Uit resultaten is gebleken dat 95% van de klanten, waaraan het SMS of social media bericht wordt verstuurd, dit binnen een kwartier leest! Dit is tot nu toe de beste score van alle online marketingmethodes om je klanten terug naar het bedrijf te krijgen. De software wordt ook gebruikt voor het bevestigingen van een reservering, het vragen van meningen van de klanten en speciale aanbiedingen voor de klant.

 

 

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

A nice entry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim.

Lees meer

Entry with Audio

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer.

  • Donec posuere vulputate arcu.
  • Phasellus accumsan cursus velit.
  • Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae;
  • Sed aliquam, nisi quis porttitor congue

Lees meer